Calculatoare Brasov – Experti
Cateva cuvinte despre noi si echipa noastra
 
Despre noiCu un istoric de peste 10 ani in domeniul IT, firma noastra se poate lauda cu o baza solida de reusite si servicii de calitate, aduse unora dintre cele mai mari firme si companii din Judetul Brasov.

Datorita cererilor intense si repetate din ultimul timp, firma noastra a decis sa-si extinda serviciile si in sectorul privat. Ce inseamna asta? De acum inainte, chiar si utilizatorii casnici vor beneficia de serviciile firmei noastre!

 
Aceleasi servicii de calitate pe care le oferim companiilor, vor fi acum accesibile si clientilor sau utilizatorilor casnici. Pornim pe acest drum cu increderea ca serviciile pe care le vom oferi ii vor asigura pe clientii nostri, pe dumneavoastra, de calitatea serviciilor si de profesionalismul cu care firma noastra a facut intotdeauna o figura buna in acest domeniu.
 
Calculatoare de la A la z
Noi nu suntem meseriasi. Suntem profesionisti.
 
Ce va oferim? Va aducem in atentie exact serviciile de care aveti nevoie, atunci cand aveti probleme cu calculatorul. Asadar, firma noastra va ofera pe langa serviciile de consultanta si solutii din domeniu, reparatii sau depanari la domiciliu.
 
Instalari sisteme de operare, instalare Windows, reinstalare Windows. Instalare antivirus, sau devirusare calculator. Optimizare, reparatie calculatoare sau laptopuri. Update sistem de pe calculatorul personal sau laptop. Reparatii sau schimbari de componente calculator. Diagnosticare defectiuni, diagnosticare erori. Instalare internet sau reparatii internet si retea. Recuperare date cu aspect profesional sau personal, de pe calculatoare stricate
 
Suport IT
Servicii de suport
 
Pe langa aceste activitati, firma noastra ofera clientilor si suport pentru diferite activitati pe calculator sau laptop, retea, servere. Si asta doar pentru ca echipa noastra, este una dintre cele mai bune echipe din domeniu. Iar toate sfaturile si suportul, vin din partea unor profesionisti din domeniul IT. Experienta de reprezinta, iar calitatea ne conduce.