Suport IT offline
Administrare, optimizare, securitate, servicii IT
 
MacbookDe la infiintare si pana in prezent, firma noastra a evoluat treptat, fiind astazi o echipa matura de profesionisti capabila sa ofere solutii tehnice corecte si in timp util celor mai exigente, provocatoare sau presante probleme, inerente unui sistem informatic complex.

Modul nostru de lucru este prin contract de servicii IT, aceasta solutie de lucru oferind multiple avantaje: contact permanent cu sistemul dvs informatic, predictibilitatea costurilor (tarifare fixe), transferarea in sarcina noastra a cheltuielilor de pregatire si evolutie, obligatorii intr-un domeniu atat de dinamic, servicii de consultanta oferite gratuit, precum si prin support tehnic IT telefonic, sau online.

 
Printre serviciile pe care le oferim se numara si:
– Consultanta la achizitii de calculatoare, servere, echipamente de retea, licente software sau la alegerea furnizorilor de internet si telefonie.
– Instalarea si configurare statii de lucru, servere sau echipamente de retea.
– Securizarea, administrarea si optimizarea serverelor sau retelelor de calculatoare, creare pagini web.
 
Support IT online
Administrare, optimizare, securitate, servicii IT
 
Oferim firmelor interesate, dar si clientilor persoane fizice, servicii de suport online. Acestea se desfasoara cu ajutorul platformelor de asistenta la distanta, precum TeamViewer. Toate activitatile care nu necesita prezenta unui tehnician la locul in care este calculatorul, se pot rezolva online!
 
TeamViewer asigura conexiuni intre diferite persoane, diferite locuri si lucruri din intreaga lume pe cea mai extinsa gama de platforme si tehnologii. TeamViewer a fost creat pentru a va putea incepe activitatea in doar cateva secunde, pe orice dispozitiv. TeamViewer va permite sa efectuati orice actiune doriti fara complicatii si fara griji. Datele, conversatiile si sedintele private raman private.
 
 
Teamviewer